• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_01

Ole maualuga ole susulu ole fa'aaliga LED = ole sili atu?E sese le tele o tagata

Faatasi ai ma lona tulaga tulaga ese DLP ma LCD splicing tulaga lelei, LED faʻaaliga mata e lauiloa lautele i aai tetele ma e faʻaaogaina lautele i faʻasalalauga faufale, nofoaga i lalo ole auala, faleoloa faatau ma isi fanua.O le mea moni, o le popolega o le faʻaaliga LED e mafua ona o le maualuga o le susulu o le faʻaaliga, o lea pe a filifilia le faʻaaliga LED, e sili atu le maualuga o le susulu?

I le avea ai ma se tekonolosi fou e fa'avae i luga ole moli-emitting diodes, o le LED e maualalo le fa'aaogaina o le malosi ma maualuga atu le malamalama nai lo tekinolosi fa'apogai masani.

O le mea lea, faʻaalia le faʻaalia o le LED i vaega eseese o le olaga ma le gaosiga.

E le gata i lea, pe a faʻalauiloaina oloa mataʻitusi LED i tagata faʻaoga, o le tele o atinaʻe e masani ona faʻaaogaina le maualalo o le malosi ma le maualuga o le susulu e pei o faʻasalalauga faʻasalalauga e faʻatupu ai le manatu o le maualuga o le susulu, o le lelei ma sili atu ona taua.

Pe moni lena mea?

 

P3.91 5000cd maualuga susulu i fafo ta'ita'iina fa'aaliga fa'atau oloa si'iatoa

 

Muamua, o le mata o le LED e faʻaaogaina le tekonolosi faʻamalamalamaina.

I le avea ai o se punavai malamalama, o loʻo LED e tatau ona i ai le faʻafitauli o le faʻaitiitia o le susulu pe a uma ona faʻaoga mo se vaitaimi.Ina ia ausia le maualuga o le susulu, e manaʻomia se taʻavale tele atu.Ae ui i lea, i lalo o le gaioiga o le malosi o loʻo i ai nei, o le faʻamautuina o le faʻaogaina o le malamalama o le LED e faʻaitiitia ma faʻateleina le saoasaoa o le attenuation.I se isi faaupuga, o le sailiga faigofie o le susulu maualuga e moni lava i le tau o le tulaga lelei ma le ola tautua o le mata LED.Atonu e le'i toe maua mai le tau o le fa'afaigaluegaina, ma ua le toe mafai e le fa'aaliga fa'aaliga ona tu'uina atu auaunaga, e mafua ai le fa'amaumau o punaoa.

E le gata i lea, i le taimi nei, o le faafitauli o le filogia o le malamalama i aai i le salafa o le lalolagi ua matua ogaoga.O le tele o atunuu ua oo lava ina tuʻuina atu faiga faʻavae talafeagai, tulafono ma tulafono faʻatonutonu e pulea lelei le susulu o moli fafo ma faʻaaliga mata.O le mata o le LED o se ituaiga o tekonolosi faʻaaliga maualuga, lea e nofoia le tulaga masani o faʻaaliga i fafo.

Ae peita'i, a o'o loa i le po, o le a avea le lau i luga o le pupula o se mea leaga e le vaaia.Afai e tatau ona faʻaitiitia le susulu ina ia mafai ai ona ausia tulaga o le puipuiga o le siosiomaga a le atunuʻu, o le a mafua ai le leiloa efuefu tele ma afaina ai le manino o le faʻaaliga o lau.

I le faaopoopo atu i itu e lua o loʻo i luga, e tatau foi ona tatou gauai atu i mea taua o le siʻitia o tau.O le maualuga o le susulu, o le maualuga lea o le tau o le galuega atoa.E taua le talanoaina pe manaʻomia moni e tagata faʻaoga se maualuga maualuga, lea e ono taʻitaʻia ai le faʻaumatia o le faʻatinoga.

O le mea lea, o le sailiga faigofie o le maualuga o le susulu e afaina ai le tino o le tagata.

A fa'atau fa'aaliga LED, e tatau ona i ai sau lava fa'amasinoga i mea o fa'asalalauga.

Aua e te talitonu.

E tusa ai ma ou lava manaʻoga, mafaufau loloto i le tau o le faʻatinoga ma le faʻaogaina o manaʻoga o le faʻaaliga faʻaaliga, ma aua le tuliloaina le susulu maualuga.

Fa'afeso'ota'i ma le Yonwaytech LED fa'aaliga mo se tali fa'atuatuaina tasi le taofi mo ou mana'oga ta'ita'i.

 

fafo HD p2.5 taʻitaʻia module faʻaaliga


Taimi meli: Mati-19-2022