• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_01

O a ni fa'amanuiaga e mafai ona faia e le lisi o le mata LED mo lau mea na tupu?

 

A oʻo mai i fuafuaga faʻapitoa, o loʻo feagai pea le au faʻatulagaina o mea ma luitau eseese e pei o le le lava o le aufaigaluega, faʻaalu tupe, ma le tuai.

O le isi lu'itau mata'ina o le auai o tagata asiasi.

O le mea e tupu o le a avea ma se mala pe a le mafai ona tosina mai ai tagata.

 

https://www.yonwaytech.com/event-church-stage-rental-indoor-outdoor-led-screen/

 

Ina ia foʻia le faʻalavelave faʻalavelave, e masani ona filifili e le au faʻatulagaina mea e teu faʻafaigaluega i masini fou ma tekinolosi e mafai ona fesoasoani e tuʻu ai lagona malolosi i tagata asiasi.Ae ui i lea, o le taulimaina o ia meafaigaluega e aunoa ma le fuafuaina lelei ma le lava o punaoa e mafai ona avea ma se luʻitau.

O le mea leaTa'ita'i Fa'ailoga Fa'ailogasau i totonu.

I le avea ai ma se tasi o faʻaaliga numera faʻaogaina i le maketi,mata LEDe mafai ona fesoasoani e tuʻuina atu se faʻaaliga mataʻina e faʻaleleia atili ai le faʻaogaina.Ae ui i lea, o le umiaina o se mata LED e mafai ona taugata.

O le puleaina ma le tausiga o le lau e le faigofie e pei ona foliga mai.O le lisiina o le mata o le LED o se fofo sili atu ona faigofie, aemaise lava mo faʻalapotopotoga faʻapitoa e manaʻomia le faʻatautaia o mea eseese i nofoaga eseese.

I totonu o lenei tusiga, o le a matou talanoaina le pito i luga 5 aoga o le lisiina o se mata LED mo lau mea na tupu.O le a matou fa'ailoa fo'i pe aisea e sili atu ai le mautotogi nai lo le umiaina o se mata LED pe a o'o mai i le fa'atulagaina o mea e fai. 

 

1698751546280

 

 

1. O le malosi e fa'alogoina ai le mata o le ta'ita'i

O le mea sili ona lelei o le faʻaogaina o le mata LED i se mea na tupu o lona mafai lea ona puʻeina le mafaufau.O lo'o fa'aogaina e le mata o le LED le tekonolosi fa'aaliga e fesoasoani e tu'uina atu ai se lau pupula, sili atu le fa'atusatusaga o le fa'atusatusaga ma le maualuga o le fa'aogaina.A faʻapipiʻi i le nofoaga o le mea na tupu, o le a sili atu le gauai atu o tagata asiasi ma tagata auai i le mea o loʻo i ai le mata ona o lona faʻaalia malosi ma le maualuga o le faitau mata.

A oʻo mai i le faʻatinoga o le vaʻaia, o le mata o le LED e manino lava le manumalo pe a faʻatusatusa i isi faʻaaliga e pei oLCDmata, televise, fa'ailoga fa'amau, ma fu'a.E le gata i lea, e mafai e le mata o le LED ona faʻaalia le tele o faʻasologa o mea numera e pei o vitio, tusitusiga ma ata.O mea fa'atekinolosi e sili atu ona aoga i le o'o atu ma le fa'atasi ma tagata fa'alogo.

 

359450473_800147308576335_8768138008643544737_n 

 

2. Fuafuaga feaveai

A o'o mai i lisi, e feavea'i pupuni LED.

Fa'afetai i ona uiga fa'apitoa, e mafai ona feavea'i, aveese pe fa'aputu fa'aputu faigofie le tele o fa'ailoga mata la'ititi o le LED po'o kapoti.Talu ai e le o fa'apipi'iina le mata o le LED i se nofoaga mautu, e mafai ona toe fa'anofo vave i se isi nofoaga fa'apitoa pe a mana'omia.

 

500x500 laupapa tautua lua i le laupapa ta'ita'ia lau

 

3. Taugofie ma Fa'atuatuaina

E le mafai e fa'alapotopotoga fa'apitoa uma ona fa'atauina se mata o le LED.

O le umiaina o le mata o le LED e le gata ina fa'atupuina ai le mamafa tau tupe.O loʻo faʻamamafaina foʻi le faʻatulagaina i luitau e pei o aʻoaʻoga a le aufaigaluega, felauaiga, faʻapipiʻi, faʻagaioiga, ma le tausiga.

E mana'omia ni tagata faigaluega a'oa'oina e fa'agaioi ma mata'ituina le mata o le LED i le taimi atoa o se fa'alavelave.O nei lu'itau uma e mafai ona fa'atupu ai ni a'afiaga leaga i le tala fa'atatau o mea na tupu ma tapenaga.

A filifili se fa'alapotopotoga fa'apitoa e mautotogi se mata o le LED mai se kamupani e tu'uina atu auaunaga totogi, e mafai ona fa'asa'oloto ona lima mai ituaiga uma o galuega fa'anoanoa e feso'ota'i ma le puleaina o le mata o le LED.

 

 

20200914025033611

 

 

E mafai e le 'au'aunaga ona tu'uina atu se fofo e tasi-taofi e toetoe lava o itu uma o lo'o ufiufi, mai le fa'apipi'iina i luga o le nofoaga lagolago i le taimi atoa o le mea na tupu.

Ole 'au'aunaga lisi e fesoasoani e fa'amautinoa se fa'agasolo sologa lelei.E le tatau ona fa'alavelaveina le fa'atonuina o mea fa'apitoa i so'o se fa'afitauli fa'apitoa e ono tula'i mai ona o le leai o se tomai i le fa'afoeina o le mata o le LED.E tatau ona taulai atu i isi itu e sili atu ona taua e mafai ona fesoasoani i le faʻatinoina o se faʻamoemoe manuia.

 

45 tikeri tulimanu taumatau ta'ita'i fa'aaliga hub feso'ota'iga p2.976

 

4. Fa'asinomaga

E le pei o le tele-format display (LFD) e naʻo le tasi le mata e tasi ma le lapoʻa faʻamautu, o le lapoʻa o le mata o le LED e mafai ona faʻapipiʻiina e fetaui ma mea e manaʻomia.E eseese mea e tutupu po'o fa'aoga e mana'omia ni lapo'a ma foliga eseese.

O se fa'aaliga tele o le LED mo se fa'alavelave e le talafeagai mo talosaga e pei o fale fa'aaliga ma fonotaga fa'asalalau.

Pe a totogi e le fa'alapotopotoga o mea na tutupu se mata LED mai le 'au'aunaga, e mafai e le 'au'aunaga ona fesoasoani e fa'atupu ma fa'apipi'i le mata o le LED i so'o se ituaiga, foliga, ma le tele o le lau.

Convex po'o Concave curved ta'ita'i fa'aaliga e mafai ona maua e ala i le YONWAYTECH LED Fa'aaliga.

O lenei mea e mafai ona maua ai ni avanoa fa'atupu e le gata e mafai ai e le fa'alapotopotoga fa'apitoa ona alu fa'amalosi e fai le mea na tupu ia sili ona aoga.

 

www.yonwaytech.com

Fa'ai'uga

Totogi fa'ailoga LED mai se fa'alagolagofa'ailoa fa'aaliga LEDe mafai ona matua aoga tele i lau mea na tupu.

I le faaopoopo atu i lona gafatia mata-matagofie ma le gafatia, o le lisiina o se mata LED o se filifiliga sili atu foi talu ai e mafai ona e maua fautuaga faʻapolofesa ma fautuaga mai le faʻatau.

Fa'asoa atu ou manatu ae tu'u le vaega o totoe ile fa'atau oloa.

E mafai e le tagata fa'atau oloa ona fesoasoani ia te oe e saunia se mata LED fa'atino ma saogalemu e mafai ona fa'amalosia ai le aoga o lau mea na tupu.

Afai e te mana'o e su'e nisi fa'amatalaga e uiga i le lisi o le mata LED, lagona le saoloto ifaafesootai matou.Matou te fiafia e fesoasoani ia te oe e faʻatautaia se faʻamoemoe manuia.

 


Taimi meli: Nov-20-2023