• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_01

Vaega tolu: Aveta'avale Fa'aola Fa'aa'oa'i / Aveta'avale Mata o lo'o fa'atinoina se sao taua ile fa'aaliga ta'ita'i pei ole fatu malosi mo le tagata.

O faʻaaliga faʻaalia ua faasolosolo malie lava ona avea ma oloa autu i le maketi o numera i fafo o le fale, ma e mafai ona vaʻaia i soo se mea i fafo o fale, faʻasologa o konaseti, ma nofoaga faʻamau, ma isi.

https://www.yonwaytech.com/products/

Ae e masani ona matou faalogo i tagata o le alamanuia faitio e faapea o taimi uma e gau le moli LED, mataupu e pei o nai modules LED e uliuli ona o le sapalai eletise malepe, ili taofi le galue ma isi. E tatau ona auiliiliina loloto e malamalama i le mafuaaga o le LED. faaleagaina le sapalai eletise.

Aemaise lava, o le mata o faʻasalalauga i fafo e feagai ma se siʻosiʻomaga faigata ma e manaʻomia le faʻaleleia atili ina ia mafai ona sili atu le tautua ia i tatou.

O se fa'aola le malosi o le fa'aalia o le fa'aaliga LED ma le ola tautua o se fa'alauiloa manino lea, fa'afefea la ona iloa sa'o ma filifili se sapalai eletise fa'aalia fa'aalia mo lau mata ta'ita'i?

 meanwell power supply yonwaytech taʻitaʻia faʻaaliga mata fale gaosi Shenzhen Saina

Muamua, vaʻai ile faʻagasologa faʻaalia e filifili ai le faʻaalia o le faʻaalia o le eletise.

O se tu'uina atu eletise lelei, e matua fa'amaoni foi i le faagasologa o galuega, aua o lenei mea e mafai ona fa'amautinoa ai le fa'atumauina o le oloa.

Ae o se tagata e le mafai ona tali atu, o le gaosiga o le malosiaga Tuuina atu o ona foliga vaaia, apa, o le faatulagaga o elemene e matua le lelei lava.

Lona lua, filifili le faʻaalia o le faʻaalia o le eletise mai le faʻaogaina atoatoa o uta.

O le faʻaogaina o le eletise o le faʻailoga sili lea ona taua, o le maualuga o le maualuga o le suiga o le eletise e maualuga, ina ia faʻapipiʻi i manaʻoga o le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, ma e mafai ona faʻasaoina moni le eletise mo tagata faʻaoga.

Lona tolu, o le galugalu voluma o lo'o tu'uina atu pea le eletise e tele.

Ole tele ole a'afiaga ole galu e iai sona aafiaga tele ile ola ole masini eletise.

O le laʻititi o le galu, o le lelei.

Lona fa, mataʻituina le faʻateleina o le vevela o le eletise e filifili ai le mana o le faʻaaliga LED.

O le faateleina o le vevela e afaina ai le mautu ma le ola o le eletise.

O le maualalo o le vevela, o le sili atu lea.

E le gata i lea, e mafai ona iloa mai le lelei o le faʻaogaina lautele o le vevela maualuga o le a laʻititi.

Lona lima, ona o meatotino o oloa faʻaalia LED, o le taimi nei o suiga vave o le a masani ona faʻatupuina pe a taʻalo vitio poʻo le mata, lea e tuʻuina atu i luma manaʻoga sili atu i luga o le eletise LED.

E masani lava, ina ia mautinoa le faʻasalalauga masani o le faʻaaliga faʻaaliga, e tatau ona e faʻaagaga se aofaʻi o alauni mo le sapalai eletise.

Tulaga ono,O le mOga masani, fa'aagaga fa'aagaga, fa'aagaaga oloa sili atu le malosi tu'uina atu, o le umi o le olaga, peita'i, fa'atuputeleina ai le tau o oloa fa'atau eletise, tele fa'aagaga fa'aagaga e faigofie fo'i ona fa'aleagaina.

I le taimi nei, o le tuʻuina atu o le eletise o faʻaaliga faʻaaliga LED i totonu o le alamanuia e masani ona faʻaagaga e 20% - 30%.

Ina ia faʻateleina le umi o le ola o le eletise, e fautuaina e filifili se masini e iai le malosiaga o le 30%.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e manaʻomia e le polokalama se eletise 100W, e fautuaina e filifili se faʻataʻitaʻiga ma le faʻaogaina o le eletise e sili atu i le 130W, lea e mafai ona faʻaleleia lelei le ola o le eletise.

Lona fitu, filifili le eletise e tusa ai ma le fanua talosaga.

Puipuiga galuega: i luga o le voltage puipuiga, puipuiga o le vevela, puipuiga o le mamafa, ma isi.

O le mamafa o le uta e mafai ona mafua ai le puipuiga o le mamafa.E fautuaina e faʻateleina le malosi o le gaosiga o le eletise poʻo le suia o le mamanu o le uta.

I le tulaga lona lua, o le vevela e maualuga tele ma o le puipuiga o le vevela e tupu, o le a tuʻuina uma le mana i se tulaga puipuia.

Fa'aoga galuega: galuega fa'ailo, galuega fa'atonutonu mamao, galuega telemetry, galuega tutusa, ma isi.

Galuega fa'apitoa: fa'asa'oga galuega (PFC), eletise fa'aauau (UPS).

chuanlian power supply yonwaytech taʻitaʻia faʻaaliga mata fale gaosi Shenzhen Saina 

I le taimi nei, o le malosiaga puna yonwaytech taʻitaʻia faʻaogaina fale gaosi oloa o: Meanwell, G-Energy, Rong Electric, Yuanchi, Chuanlian, Great Wall, ma isi.

O Meanwell e sili ona lauiloa, ma e mafai ona faʻaoga le Pa Tele i nisi o atunuʻu o loʻo i ai le tau malulu tele, e pei o Rusia, Tenimaka, Finelani ma Suetena i Europa i Matu.


Taimi meli: Ian-11-2021